top of page
Stormer logo.png

Service op maat

Onderhoud en reparaties voor uw Stormer boot

Breng uw Stormer naar Amsterdam Boat Service voor onderhoud, reparaties en installaties. Onze specialisten kennen uw Stormer net zo goed als de fabrikant zelf en leveren werk van dealerkwaliteit.

1000_1000_3_63823_0_nl_VETUM329A---A_2.jpg
1000_1000_3_63823_0_nl_VETUM329A---A_2.jpg

Regulier onderhoud

Om te zorgen dat uw Stormer in optimale vaarconditie blijft en bedrijfszeker werkt is het belangrijk regulier én preventief onderhoud uit te voeren. Onze specialisten werken net als dealers met speciale checklists en onderhoudsintervallen om het risico op pech of dure reparaties te minimaliseren. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van originele onderdelen en krijgt u altijd een gespecificeerde onderhouds- en diagnoselijst mee. Zo behoudt u een doorzichtige onderhoudshistorie die belangrijk is bij een eventuele verkoop van uw Stormer.

Stormer zweden_edited.jpg

Reparaties en installaties

Ook voor de grotere reparaties aan uw Stormer kunt u bij Amsterdam Boat Service terecht. De meeste onderdelen zijn bij ons voorradig waardoor u weer snel op weg kunt zijn. Bij spoed streven wij binnen een uur op uw locatie te zijn.

Ook installaties en aanpassingen aan uw Stormer zijn bij ons goed mogelijk. Van het plaatsen van audiosystemen of verlichting tot het elektrisch of hybride maken van uw boot, alles is mogelijk. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Contact
bottom of page